Autoverzekering afsluiten?

✓ 5 jaar aanschafwaardegarantie mogelijk*

✓ Inclusief gratis rechtsbijstandverzekering

✓ Aantrekkelijke premie

✓ Direct uw polis en groene kaart

Waarom Dealerloket?

Bij dealerloket kiest u voor een premium verzekering met veel voordelen en ondersteuning van ons dealernetwerk, maar daar stopt het niet. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn 24/7 bereikbaar zonder lange wacht- of verwerkingstijden. Ons team zorgt ervoor dat uw vragen snel en vakkundig beantwoord worden.

Tot 5 jaar aanschafwaardegarantie

Voor nieuwe of jong gebruikte voertuigen bedraagt de aanschafwaardegarantie in de regel 5 jaar voor personenauto's en 3 jaar voor bestelauto's. Bij totaal verlies of diefstal krijgt u dan de door u betaalde aanschafwaarde vergoed. Op uw polisblad staat duidelijk vermeld tot welke datum deze aanschafwaardegarantie van toepassing is, in de polisvoorwaarden staan de eisen duidelijk vermeld. Bekijk hier de polisvoorwaarden.

Carmeleon Uitleg

Uw voordelen op rijtje

Bij totaal verlies door schade, diefstal of brand van uw personenauto heeft u recht op de aanschafwaarde tot de einddatum zoals vermeld op het polisblad. Afhankelijk van de Ouderdom en de tenaamstelling van de auto kan dit oplopen tot maximaal 5 jaar voor personenauto's en 3 jaar voor auto's met een grijs kenteken.

Door goede afspraken met onder andere uw Land Rover dealer kunnen wij de schadelast beheersbaar houden. Dit voordeel ziet u terug in de vorm van een scherpe premie.

Heeft u samen met uw partner meerdere auto's? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om uw tweede auto mee te verzekeren. Onder bepaalde condities verzekert Land Rover Insurance uw tweede auto tegen dezelfde no-claimkorting als uw eerste auto.

Bij veel verzekeraars is het niet meer mogelijk om een no-claimbescherming af te sluiten. Gelukkig biedt Land Rover Insurance deze wel aan.

Door de online acceptatie ontvangt u direct uw polisblad en groene kaart in uw e-mail. Dit houdt in dat u direct verzekerd de weg op gaat.

Wij hebben goede afspraken met uw Land Rover dealer. Bij reparatie door uw Land Rover dealer betaalt u geen of een lager eigen risico, worden er zo veel mogelijk originele Land Rover onderdelen gebruikt en regelen wij de betaling rechtstreeks met uw Land Rover dealer.

Heeft u de dekking WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco dan heeft u recht op vervangend vervoer. U heeft recht op een vergoeding van maximaal € 27,50 per dag gedurende de herstelperiode van uw auto, dit met een maximum van 14 dagen.

Wanneer mogelijk repareert uw Land Rover dealer zoveel mogelijk met originele onderdelen. De kwaliteit van de reparatie staat immers voorop.

Geen verplicht eigen risico voor personenauto's indien u bij schade de auto laat repareren via uw Land Rover dealer. Uw Land Rover dealer herstelt ook schade met originele Land Rover onderdelen.

Bij Land Rover Insurance is de rechtsbijstandverzekering standaard opgenomen in uw basisdekking. 

WA

 

Meest gekozen dekking bij auto's ouder dan 12 jaar.

Schade aan anderen of andermans spullen:

 • Veroorzaakt met uw auto
 • Door spullen die van uw auto vallen
 • Door de aanhangwagen, caravan of vouwwagen die aan uw auto is gekoppeld

WA + Beperkt Casco

Meest gekozen dekking bij auto's tussen de 6 en 12 jaar.

Alles wat onder de WA-dekking valt.

Schade aan uw auto door:

 • Brand, explosies, storm, hagel en natuurgeweld zoals lawines en overstromingen
 • Kortsluiting in de auto
 • Botsing met vogels en loslopende dieren
 • Diefstal, oplichting, verduistering en/of vandalisme of een poging daartoe, joyriding, inbraak
 • Schade (ruitbreuk) aan de ruiten van uw auto

WA + Volledig Casco

Meest gekozen dekking bij auto's jonger dan 6 jaar.

Alles wat onder de WA- en de WA + Beperkt Casco-dekking valt.

Schade aan uw auto door:

 • Aanrijding
 • Omslaan
 • Van de weg raken of in het water vallen
 • Een andere plotselinge oorzaak van buiten de auto of door de bestuurder veroorzaakt (zonder opzet)
Carmeleon Droomauto

Aanvullende dekkingen

Bij totaalverlies door schade, diefstal of brand van uw personenauto heeft u recht op de aanschafwaarde tot de einddatum zoals vermeld op het polisblad. Afhankelijk van de ouderdom en de tenaamstelling van het voertuig kan dit oplopen tot wel 5 jaar.

Als u kiest voor een no-claimbeschermer, dan kunt u ieder jaar één schade claimen, zonder dat dit invloed heeft op uw no-claimkorting. De terugval in schadevrije jaren kunt u hiermee niet beschermen. 

Jaarlijks ontvangt u een vergoeding in geval van totaalverlies of diefstal. Deze vergoeding is het verschil tussen de huidige fiscale bijtellingsregeling en de regeling die van toepassing was op het moment dat deze verzekering ingegaan is.

Verzekerd is de persoonsschade en schade aan lijfgoederen van de inzittende als gevolg van een verkeerstongeval met uw auto tot een maximum bedrag van € 1000.000,- per gebeurtenis.

Dealerloket B.V. werkt samen met VHD. Zij zijn dag en nacht bereikbaar om u direct te helpen wanneer u met pech langs de weg staat.