Werken bij Carmeleon

Vacature Acceptant Automotive

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende werkplek of ben je al werkzaam als acceptant verzekeringen en zoek jij naar een nieuwe uitdaging op dit gebied, dan ben jij bij Dealerloket aan het juiste adres.

Wie zijn wij?
Dealerloket is een gespecialiseerd volmachtskantoor gevestigd in Helmond dat zich focust op verzekeringen en financieringen in de Automotive branche. Wij richten ons op de bovenkant van dit segment en willen ook de service bieden die een klant daarbij verwacht.

Wij zijn een kantoor met 38 werknemers waarbij iedereen nauw met elkaar samenwerkt, jij kent iedere collega en bent geen nummer. Er wordt regelmatig geëvalueerd hoe alles sneller en efficiënter zou kunnen, iedereen kan dus het verschil maken binnen ons bedrijf.

Dit houdt je werk in
Als acceptant richt jij je op het beoordelen van verzekeringsaanvragen van autoverzekeringen. De meeste aanvragen en eenvoudige wijzigingen worden automatisch verwerkt, uitdagingen vereisen mensenwerk en dat wordt jouw rol! Jij toetst bijvoorbeeld of een verzekeringsaanvraag acceptabel is, dit doe je in overleg met jouw team.

Maatwerk verlenen is het allerbelangrijkste en hiervoor overleg je ook vaak met de klant en / of het autobedrijf. Hierbij kan gedacht worden aan oplossingen als schadevrije jaren na controle niet kloppen waardoor premies veranderen, maar ook alle andere denkbare vragen van de klant. Beheers je alles goed, dan kunnen je taken uitgebreid worden met bijvoorbeeld UBO-checks, klachten of fraudezaken. Kortom veel uitdagingen.

Dit verwachten we van jou

  • Beschikt over een MBO-diploma of MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de Automotive branche is een pré
  • Wft basis en Wft schade particulier is een pré, bereidheid om te behalen een must
  • 24 uur tot 40 uur per week beschikbaar is
  • In staat is snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden

Wat bieden wij?
Naast een gezellige en dynamische werkomgeving waarbij wij flexibel zijn met thuiswerken, ontvang jij een passend salaris tussen de € 2.250,- en € 3.250,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en werkervaring) , een pensioensregeling en thuiswerkvergoeding. Je krijgt uiteraard ruimte om te groeien en ontwikkelen. Daarnaast hebben wij geregeld een borrel en diverse gezellige personeelsactiviteiten.

Voel jij je aangesproken?
Dan maken we graag kennis met jou. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Michiel Koppens bereikbaar via telefoonnummer 088-185 5555 of via m.koppens@dealerloket.nl.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan
Parttime uren: 24-40 per week

Salaris: € 2.250,00 - € 3.250,00 per maand

Rooster:
Dagdienst
Flexibele werkuren
ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Bedrijfsfeesten
Extra vakantiedagen
Flexibele werkuren
Mogelijkheid tot promotie
Pensioen
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Vrijdagmiddagborrel
Werk vanuit huis